понеделник, 16 май 2011 г.

Да не се чудите защо вали...


Здравейте, пиша ви докато си пийвам следобедното кафенце, до мен няколко клонки люляк не спират да издават уникалния си аромат, а на вън вали. Леко , но вали! И сега ще ви кажа причината, преди 40-50 минути реших да облека "новата" си рокля, аз май ви разправях за нея. Тази, която като реша да облека и винаги прави така че времето да се развали :) Днес не е изключение! Събудих се с мисълта че ще си я облека, облякох я и след няколко минути ХОП дъжд :) Но тъй като се придвижвах с кола, той не ме спря! :) Показвам ви снимчица, защото до сега нямам снимка с тази роклА :)
Държа да отбележа, че се чувствам много добре с нея. Само дето ми е малко трудно ходенето и едва ли ще я обличам когато съм на работа.... Трябва да се науча да хода с по-малки крачки, но за сега това е мисия невъзможна :D
Искам днес да споделя с вас едно ново парче , което ми направи впечатление.  То е на V.O.XX и Лора Караджова. Казва се  "За първи път" много хубава песничка. 

А снимката, която е най-отгоре на публикацията е кадъра ми по проекта "365 дни". 

Това е за днес от мен 
Целувкииииии

4 коментара:

  1. Роклята е много хубава! Явно носи някакъв заряд, щом кара времето да се разваля :D

    ОтговорИзтриване
  2. love the first pic!!

    =)

    modalouvain.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Харесва ми определено, макар че много добре те разбирам за "малките крачки" :) Все пак дългата рокля е много женствена, въпреки че ограничава мобилността.

    ОтговорИзтриване
  4. I love your dress!! it is so cute!
    kisses
    http://lookladymode.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване