неделя, 15 май 2011 г.

Страхотен ден


Здравейте, включвам се след един страхотен ден. Аз съм от хората които обичат да са сами и често имат нужда просто да не мислят за нищо. Днес беше един такъв ден.
Приятелят ми имаше мач, и аз реших да се възползвам от възможността да остана сама. Е не съвсем, защото взех с мен любимата ми Джесика. Мача се провежда на Спортна София, хората от столицата знаят че там е и Борисовата градина. Един парк с който много се гордея, изглежда много добре, поддържан е и е пълен с хора. Днес с Джесика там прекарахме следобеда. Разхождахме се , спирахме на някоя зелена полянка за почивка, снимахме се и после пак се разхождахме. Свалих 1 кг в тази разходка, а за Джес не знам сигурно и тя така, защото изглеждаше супер уморена.


Днешният ден беше изключително топъл, не знам колко точно са показвали термометрите, но на места където печеше слънце сигурно е било 30 градуса. Само това и чаках... Дънките от снощната публикация, вече се разходиха навън, оказаха се супер удобни  и се чувствах много добре в тях. Съжалявам за ужасната снимка и че изглеждам толкова измъчена на нея, но тя е правена след като се върнахме от разходка.....

За днешната неделя реших, никакъв грим -дори без фон дьо тен. То било хубаво да не се притесняваш за лицето си :D

Е това беше моята неделя, сега след един хубав душ мисля да гледам "Под прикритие". Новият български сериал, казват че бил хубав. Свалям всичките серии и го почвам.

Хубава неделна вечер на всички. Пожелавам ви и приятен понеделник, дано седмицата е топла и слънчева :)

Целувкииии

6 коментара:

  1. Много е готина Джесика, от толкова време искам мопс, но уви, не ми е възможно в момента. Ако в бъдеще има дечица непременно ми кажи.:)
    Иначе приятно облекло за уикенда, точно като за разходка в парка.

    ОтговорИзтриване
  2. Леле каква сладурка е. И все е изплезана. Много готини, позитивни снимки. Карат те да се усмихнеш.
    И раираната тениска е страхотна. Не е истина откога си търся такава.
    По някаква случйност да си я купувала наскоро, за да споделиш откъде?

    ОтговорИзтриване
  3. Evie Разбира се че ще те имам в предвид, но едва ли ще е скоро, тъй като било много трудно това с раждането.


    Sianna Купувана е зимата... мисля че беше от Ню Йоркар. Като цяло тя е по-дълга и широка, тук съм я вързала отстрани, защото иначе покриваше панталонките. :) Нямам представа обаче дали имат още от тези....

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладко кученце си имашш! :* И дънките супер са станали! :))

    ОтговорИзтриване
  5. Дънките са станали супер,а и са доста интересно декорирани с камачетата.Блузата мн мн ми хареса,а мопса е голяма сладурка :))

    ОтговорИзтриване
  6. Ех, жалко - няма как още да ги има, но пък се надявам да пуснат пак.
    И много готино стои с панталонките :Р

    ОтговорИзтриване