събота, 11 юни 2011 г.

My old blue hanger with my new dress

В последно време нямам много време :D за блога. За което много съжалявам. Захванах се с още един проект. Той представлява 30 дневно предизвикателство и започна в началото на този месец. Първият кадър е част от него. Задачата беше да снимам нещо синьо и тъй като реших, че всеки ще снима или дреха, или небе, реших да заснема една много стара закачалка, която от време на време ползвам. 
Вчера си доставих удоволствието на шопинга! Ах колко бях щастлива докато пробвах, плащах и си излизах от магазина с тази прекрасна рокля. Тя всъщност не е толкова къса колкото изглежда, цвета й е шампанско, но от светлото ;). Дантелата се маха за да може по-лесно да се пере и е изключително фина и тънка. 
Обожавам си роклята и се надявам най-после времето да се оправи за да мога да си я нося. 
Ще се съчетае добре с миналогодишните сандали, които не отдавна ви показах. 
Също мисля че ще е добре с класичеките Конвърски :) тези сините. Разбира се ако ще се носи с кецовете отгоре ще съм с едно късо дънково яке, което още не съм ви показвала. 
Най-смешното е , че си дадох последните пари за тази рокля... Сега до края на месеца :( ще трябва да не си купувам дрешки ... което е меко казано УЖАСНО! Но какво пък заслужава си, роклята ми стана една от любимите и както казах нямам търпение да я облека, сигурна съм че ще си паснем добре и няма да искаме да се разделим :):):):) Мисля това да е Дрехата на лятото ми , с главно Д, но ще видим до същинското лято може да се влюбя в някоя друга красавица......

Обещах ви да ви покажа едни от последните си работни кадри, но нещо все не стигам до тях. Скоро снимах един концерт, на който присъства поп певицата INNA , имам сигурно 1000 нейни снимки. Обещавам да отделя една публикация само на нея, беше много хубава и сладка. 

Това е за сега .
Целувкиииии!

3 коментара:

  1. Много е красива роклята,заслужава си да дадеш последните си пари за нея.:P

    ОтговорИзтриване
  2. Определено роклята си заслужава, прелестна е! Дано скоро я видим в действие :)

    ОтговорИзтриване