четвъртък, 5 май 2011 г.

Ето мее отново


Тук съм, не съм избягала... Съжалявам че цели два дена не съм  ви писала, но работата, мързела и недостига на време са виновни, а и метеорологичните условия също влияят. В София времето е повече от ужасно, влажно, студено, сиво... Но какво да се прави така е през Май :D
Отивам да си направя следобедното кафе и се връщам.... След 2 мин: Готова съм, отново съм тук :):):)

Такаааа... не влизам да пиша за нещо конкретно, просто няма какво да правя в момента и реших да прекарам малко време в блога си. Радвам се че цели 18 човека /за момента/ се интересуват от това, което пиша :)

Сега се сетих, че не съм ви показала какво работих вчера. Имах възможност да снимам едно много приятно момиче, леко притеснителна , но много чаровна. Тя се казва Люси, на повечето хора е позната от формата на "Шоуто на Слави" - "Стани попфолк звезда". Люси Манолова го спечели и с това започна професионалната й кариера на певица, иначе пее откакто се помни.
Ето няколко кадъра, които и тя и аз харесахме, дано и на вас ви допаднат. :)


 Разглеждайки блоговете , които следя, днес видях публикацията на Алена от Москва /блога й/ та тя там е пуснала много красиви снимки на русокоси госпожици с дълги коси. Такива коси за каквито винаги съм мечтала, но никога не съм успявала да постигна. Не поради някаква друга причина, ами защото не мога да издържа толкова време без да я подстригвам. Винаги уж я пускам и накрая измисля поредната къса прическа....  Винаги съм искала да имам такава коса:
Ето я моята /снимката е от вчера :)/Не е много къса, но има още на къде да расте :):):) Надявам се този път да успея да я пусна по-дългичка :)












Ами това е май за днес от мен, не се сещам друго какво да ви пиша, хайде лека вечер. Целувки :):):):)

4 коментара:

  1. LOVE LOVE these pictures !

    check out my blog tiklemecouture.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. На Блейк косата е просто мечта, дано слуховете, че носи екстеншъни не са верни.

    ОтговорИзтриване
  3. love the pictures! soo pretty!!
    =)

    btw, im having a giveaway on my blog soon! check it out!
    modalouvain.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Evie аз за първи път чувам такова нещо, но и не съм се интересувала. Дано наистина е само слух ;)

    ОтговорИзтриване